söndag 20 september 2009

Ännu en vecka

Träning:
Min träning har gått rätt bra. Jag blir liksom piggare och piggare på morgnarna och mer motiverad att kila ut ottan och svettas i uppförsbackar. Mina kläder har faktiskt börjat bli lite större. Jag hoppas det fortsätter åt det här hållet.

En morgon tog jag faktiskt med mig kameran för att knäppa lite kort på min springtur runt Solana Circle. Tyvärr var det lite disigt för det var innan solen brutit igenom molnen.
När jag fotade de här fåglarna stannade en snubbe, med sin monstruösa truck, mitt i gatan och började prata om någon kamera han hade hemma. "Oh man göra dittan och dattan och fota under vattnet!" Han verkade inte läsa mina signaler att jag inte var ett dugg intresserad och verkade inte heller bry sig om att värsta bilkön med stressade mammor började rada upp sig på gatan. Tillslut blev han klar och droppade namnet på kameran och drog.
Den här typen av marknadsföring är tydligen ganska populär här, för jag tror inte han bara var en pratglad amerikan. Viral marketing kallas det och går ut på att vanligt folk ska sprida budskapet om en produkt genom att hoppa på folk utan att verka som en försäljare och utan att sälja något.

Vår gata.

Solana Circle. Här ligger några riktigt schyssta hus, men hyrorna ska vara ganska saftiga.

Mycket eller bara på grund av den här utsikten.

Den här backen är sjukt jobbig. Den ser rätt fattig ut på bilden, men tro mig, springer man upp för den så dör man.

Nytt ljus
Under veckan så kom det över en elektriker och fixade lamporna på framsidan av huset, så nu är det jätteljust och fint även på kvällarna. Det fina med det är att folk slipper vara rädda att få en fet spindel i nunan på väg hem på kvällen!

Se så tjusigt det blev.
Snus
Jag tänkte att en del av er som tänkt hälsa på kan bli lättade av att få se den här bilden från vår lokala spritbutik:
Boobies
I veckan firade vi en av mina roomies genom att ta honom på lunch på Hooters. Jag skäms lite varje gång jag är där, men vi drog dit för att han skulle få skämma ut sig och dansa YMCA med tjejerna. Han tyckte bara det var kul, så det vart ju lyckat, men egentligen misslyckat.

Fredag
För att fira min roomie ännu lite till, drog vi till Altitude som är en tak-bar. Det ska tydligen vara den 25e bästa baren i världen, så vi såg fram emot det rätt mycket. Tyvärr var det toklång kö och när man väl kom in så var det inte så fett. Det var schysst, men det känns som att anledningen till att den höga placerigen mest var pga att fotbollsstadion låg bredvid så man kunde titta på matcherna.

Lördag
På lördagen tog jag tåget in till San Diego och strosade runt lite och shoppade. Skönt att kunna åka iväg själv bara utan att behöva be någon annan att ta två-tre timmar av sin helg för att skjutsa. Inne på den massiva bokaffären Borders fick jag tag i lite mangaböcker och Mötley Crües The Dirt, plus att de prackade på mig något rabattkort också. Varenda sketen butik verkar ha någon sorts kort de tycker man ska ha. I en annan butik hittade jag en gitarr som var nersatt 25% för det var visningsexet. Finemang tänkte jag, men sen när jag kom hem insåg jag att det saknas en sån stäm-skruv och några av plupparna i stallet saknades... eh, jag kan verkligen det här med gitarr-terminologi :) Så nu är jag i alla fall ett steg närmare att lära mig spela alla instrument som finns. Det coolaste jag hittade den dagen var soundtracket till Death Proof på vinyl. Nu jag har ju ingen vinylspelare här, men jag köpte den faktiskt bara för att omslaget är så snyggt och filmen så bra.
Söndag
Idag började jag med att simma 50 längder i utomhus-poolen bredvid här vi bor. Jag fick dela lane med någon annan för halva bassängen var upptagen av massa tjejer som spelade vattenpolo. De hade väldigt söta mössor. Sen drog jag in till San Diego för att klättra på vägg med ett par bekanta. Det var jäkla skoj! Jag kommer definitivt hänga med dem i fortsättningen, fast jag vill ha ett par egna skor. De som man fick hyra där luktade inget vidare alltså. Sen bjöd de hem mig på middag och film. Shawn of the dead med biff och broccoli-wok. Mycket trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar